Welkom op de website van
Finjur Dienstverlening

Wij richten ons binnen de provincies Gelderland en Overijssel op het beschermingsbewind. Dit is een beschermingsmaatregel die door de kantonrechter wordt uitgesproken voor meerderjarigen die niet in staat zijn om hun eigen financiën te beheren.

Naast beschermingsbewind doen we ook budgetbeheer voor mensen die op vrijwillige basis hulp willen bij hun financiële zaken.

Neem contact met ons op

Onze missie is om kwetsbare mensen financieel te helpen. We doen dit op een zeer deskundige en persoonlijke manier. Een belangrijk doel daarbij is het creëren van rust in de financiële situatie van de rechthebbende. Onze doelgroep bestaat met name uit cliënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking, dementerende ouderen, psychiatrische patiënten of mensen die hun financiën niet meer kunnen overzien.

Wij voldoen aan de hoogste eisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM voor professionele bewindvoerders. Daarnaast volgen wij jaarlijks permanente educatie om onze kennis op peil te houden. Wij zijn betrokken, transparant en werken accuraat.

Kenmerkend voor ons kantoor is dat we telefonisch uitstekend bereikbaar zijn. U kunt ons de hele dag tot 16:00 uur bellen.

Finjur dienstverlening staat voor u klaar met raad en daad

Neem contact op